06-46293456 info@solhoveniers.nl

Bestrating

Natuurijk kunnen wij uw sierbestrating of bestrating aanleggen. Niet dat wij stratenmakers zijn, maar we weten wel hoe het moet!

Bestrating

Natuurlijk weet u wat bestrating is, maar we wilde deze informatie niet achterwege laten. Wat verwacht u van een stratenmaker? Dat hij bijvoorbeeld netjes werkt, dat het straatwerk professioneel wordt gelegd, dat de moeilijke hoekjes en gaatjes ook netjes worden gelegd, dat als hij klaar is u geen werk meer heeft, dat hij u adviseert over materiaal en ondergrond, dat hij voordelig is?

Als u dit verwacht van een stratenmaker dan kunt u direct even contact opnemen, dit zijn namelijk de kernpunten in ons bedrijf!

Ervaren

Sol hoveniers heeft een uitgebreide ervaring met het leggen van (sier)bestrating. We hebben nog niet alle steensoorten gehad, dat zijn er wel erg veel, maar we komen een heel eind met de meest gebruikte soorten zoals:

Terrastegels (Klinkers, betontegel, grindtegels en stoeptegels)
Sierbestrating (Bakstenen, betonsteen in getrommeld, geborsteld, gepolijst of gezandstraald)
Natuursteen (Hardsteen, leisteen, basalt, sandstone)

Onze klanten

Wij leveren onze diensten aan particulieren, bedrijven en overheden. Onze klantenkring bevind voornamelijk zich in Hazerswoude, Alphen aan de Rijn, Boskoop, Leiden, Zoeterwoude, Zoetermeer, Benthuizen, Gouda, Bodegraven, Reeuwijk, Moerkapelle en Waddinxveen.

Bel ons voor meer informatie

06-46293456

Projecten (referenties)

Complete tuin aanleg in Woerden
Overkapping Zoetermeer
Terras en overkapping aan het water in Zoetermeer