06-46293456 info@solhoveniers.nl

Fundering

Wij hebben een goede betaalbare lange termijn oplossing. Een eenvoudig en relatief goedkoop systeem om verzakking van uw terras, vlonder, overkapping of jacuzzi tegen te gaan.

Hoe dan?

Wij draaien metalen palen, die uit schroefbare delen bestaan, met een boorkop de grond in tot op de zandlaag. De zandlaag is een stevig fundament, ook heimachines met heipalen plaatsen de heipaal op de zandlaag.

Een draaipaal komt tot op de zandlaag. Dat is waar dit systeem zich onderscheid van een fundament met lossen palen die de grond in worden getrild. Deze palen blijven steken in de “kleef”, maar bereiken over het algemeen de zandlaag niet.

Voordelen

  • Geen heimachine nodig, waardoor er geen zware trillingen ontstaan.
  • Doordat we zonder heimachine of andere zware apparatuur werken kunnen we nagenoeg overal komen.
  • Weinig overlast
  • Relatief goedkoop
  • Snel te realiseren
  • GEEN verzakt terras, schutting, tuinschuur of blokhut meer

Nadelen

Het draaipaal fundament kan minder gewicht hebben dan normaal heiwerk. De draaglast per paal is minder. Logisch want het draaipaalsysteem is juist bedacht voor tuinconstructies en niet om huizen mee te onderheien!

Toepassingen

In veengebieden of andere drassige gebieden kan dit systeem uitkomst bieden! Het gaat allen verzakkingen tegen van:

Onze klanten

Wij leveren onze diensten aan particulieren, bedrijven en overheden. Onze klantenkring bevind voornamelijk zich in Hazerswoude, Alphen aan de Rijn, Boskoop, Leiden, Zoeterwoude, Zoetermeer, Benthuizen, Gouda, Bodegraven, Reeuwijk, Moerkapelle en Waddinxveen.

Bel ons voor meer informatie

06-46293456

Projecten (referenties)

Vlonder met trap in Pijnacker
Groot terras en vlonder in Reeuwijk
Vlonders die niet meer verzakken