06-46293456 info@solhoveniers.nl

Het allerbelangrijkste voor de tuin is dat er geen vorst meer komt.

Voordat u zeker weet dat er geen vorst meer komt is het een goede zaak de tuin te bemesten en aan te vullen met belangrijke voedingstoffen voor uw planten en bomen. Zo is bemesting met voornamelijk organische mest het beste voor uw gazon en borders. Vergeet vooral geen kalk te strooien over uw gazon en ook de kalk minnende planten mogen ook een scheutje. Natuurlijk kunnen de laatste restjes worden gesnoeid en kunt u bestrating, schutting en tuinmeubilair aanpakken door de groene aanslag te verwijderen.Tenslotte nog een leuke tip: najaarsbloembollen; nu poten en in de herfst genieten van de mooiste bloeiers.

Mocht u geen tijd hebben voor een voorjaarsbeurt, dan komen wij natuurlijk graag bij u langs. Dan regelenen wij als professioneel hovenier uw tuinzaken.

Zodra er geen vorst meer komt kunt u uw tuin gaan aanvullen met perkgoed; éénjarige plantjes die uw tuin bijna tot de winter van kleur zullen voorzien. Leuk om eens met kleurvlakken te gaan experimenteren. Ook voor deze klus geldt dat wij hem graag voor u overnemen.