06-46293456 info@solhoveniers.nl

Beschoeiing

Oeverbescherming

Oeverbescherming

Indien u aan het water woont, dan weet u dat u uw oevers dient te beschermen. Doet u dat niet dan bezit u ieder jaar een beetje minder grond….

Beschoeiing

Uw land beschermen tegen waterafslag. Oer Hollandser kan het eigenlijk niet. De beschoeiing staat voor ons als beeld van de strijd tegen water en het behoud van land. Die bescherming van uw land hoeft niet per perse lelijk te zijn! Wij plaatsen degelijke en toch mooie beschoeiing.

Sol Hoveniers is gespecialiseerd in beschoeiingen. Hier kunt u vinden wat Wikipedia over beschoeiingen meld. Wij hebben vele honderden meters geplaatst tot volle tevredenheid van onze opdrachtgevers. In ieder type grond, van zachte veengrond, tot harde zeeklei. En dat is goed nieuws want daardoor weten wij een specifieke oplossing om uw bedreigde oever te beschermen op een goede manier. Een goede kwalitatieve beschoeiing hoeft overigens niet lelijk te zijn vinden wij, want ook de beschoeiing hoort bij een mooie tuin.

Damwand

Zodra de afstand tussen het wateroppervlakte en bovenkant tuin te hoog is plaatsen we geen beschoeiing maar damwand. Damwand is een aangesloten wand van dikke planken die verticaal in de grond worden gedrukt. Doordat de planken in elkaar worden geschoven ontstaat er een sterke wand. Vraag naar de mogelijkheden.

Contact:

Sol Hoveniers
Dorpsstraat 83
2391 BD Hazerswoude Dorp
E info@solhoveniers.nl
M 06-46293456