06-46293456 info@solhoveniers.nl

Overkapping

Wij maken overkappingen op maat. Open, half open of gesloten overkapping behoort allemaal tot de mogelijkheden. En ook qua materiaal is de keus aan u.

Wij kunnen de door u gewenste overkapping overal plaatsen.

Indien gewenst verzorgen wij ook de bijbehorende zaken voor u. We leggen stroom aan, water, regenwaterafvoer, verlichting, bestrating, lamellen of ramen. Het is maar net wat uw wensen zijn.

Het dak maken wij meestal met EPDM. Het dak biedt echter ook een kans voor vergroening van uw tuin! Wat dacht u van een sedum dak op uw overkapping?

Wij komen graag langs om kennis te maken met u en uw tuin.

Verzakkingen in uw tuin

Met ons unieke draaipaal systeem zal de overkapping nooit meer wegzakken. Dus ook op slappe grond zoals veen kunnen wij een overkapping bouwen die jaren blijft staan. De overkaping bouwen wij op de draaipalen die vast staan in de zandlaag onder de slappe bodem. Een ideale oplossing dus tegen verzakking van uw overkapping!

Onze klanten

Wij leveren onze diensten aan particulieren, bedrijven en overheden. Onze klantenkring bevind voornamelijk zich in Hazerswoude, Alphen aan de Rijn, Boskoop, Leiden, Zoeterwoude, Zoetermeer, Benthuizen, Gouda, Bodegraven, Reeuwijk, Moerkapelle en Waddinxveen.

Bel ons voor meer informatie

06-46293456

Projecten (referenties)

Complete tuin aanleg in Woerden
Overkapping Zoetermeer
Schuur op maat in Leiden