06-46293456 info@solhoveniers.nl

Overkapping

Wij maken overkappingen op maat. Open, half open of gesloten overkapping behoort allemaal tot de mogelijkheden. En ook qua materiaal is de keus aan u.

We plaatsen de overkapping op elke gewenste locatie, waarbij we ook alle benodigde bijkomende voorzieningen voor u kunnen regelen. Denk hierbij aan het aanleggen van stroom, water, regenwaterafvoer, verlichting, bestrating, lamellen of ramen, afhankelijk van uw specifieke wensen.

Ons gebruikelijke materiaal voor het dak is EPDM, dat duurzaamheid en betrouwbaarheid garandeert. Maar wist u dat het dak van uw overkapping ook een kans biedt om uw tuin te vergroenen? Wat denkt u bijvoorbeeld van een sedumdak bovenop uw overkapping? Dit voegt niet alleen een natuurlijk element toe aan uw buitenruimte, maar draagt ook bij aan de biodiversiteit en het verminderen van regenwaterafvoer.

Met ons unieke draaipaal systeem zal de overkapping nooit meer wegzakken. Dus ook op slappe grond zoals veen kunnen wij een overkapping bouwen die jaren blijft staan. De overkaping bouwen wij op de draaipalen die vast staan in de zandlaag onder de slappe bodem. Een ideale oplossing dus tegen verzakking van uw overkapping!

We staan ​​klaar om persoonlijk kennis te maken met u en uw tuin. Tijdens een afspraak bespreken we graag uw specifieke behoeften en wensen, zodat we een overkapping kunnen creëren die perfect aansluit bij uw levensstijl en omgeving. Of u nu op zoek bent naar een rustige plek om te ontspannen of een uitnodigende ruimte om vrienden en familie te ontvangen, wij zorgen ervoor dat uw buitenruimte aan al uw verwachtingen voldoet.

Onze klanten

Wij leveren overkappingen op maat aan particulieren, bedrijven en overheden. Onze klantenkring bevind voornamelijk zich in Hazerswoude, Alphen aan de Rijn, Boskoop, Leiden, Zoeterwoude, Zoetermeer, Benthuizen, Gouda, Bodegraven, Reeuwijk, Moerkapelle en Waddinxveen.

Bel ons voor meer informatie

06-46293456

Projecten (referenties)

Tuinaanleg De Meern
Complete tuin aanleg in Woerden
Overkapping Zoetermeer
Schuur op maat in Leiden
Terras en overkapping aan het water in Zoetermeer
Houten entree in Pijnacker