06-46293456 info@solhoveniers.nl

Tuinschuur

Sol Hoveniers bouwt stevige en functionele tuinschuren op maat, perfect voor opslag en tuinwerk. Kwaliteit en vakmanschap staan centraal bij elk detail van de constructie.

Tuinschuren en Overkappingen Gebouwd door Sol Hoveniers

Sol Hoveniers staat bekend om het creëren van prachtige en functionele buitenruimtes, waaronder tuinschuren, schuren, en combinaties van schuren met overkappingen. Deze structuren bieden niet alleen praktische opslagruimte, maar voegen ook stijl en bruikbaarheid toe aan je tuin.

Waarom een Tuinschuur?

Een tuinschuur is ideaal voor het opbergen van gereedschap, fietsen, tuinmeubelen en andere spullen. Het helpt je tuin netjes en georganiseerd te houden. Sol Hoveniers zorgt ervoor dat elke schuur op maat wordt gemaakt om aan jouw specifieke behoeften te voldoen, met oog voor detail en kwaliteit.

Verschillende Stijlen en Materialen

Sol Hoveniers biedt tuinschuren in diverse stijlen en materialen. Of je nu kiest voor de warme uitstraling van hout, of het gemak van kunststof, zij zorgen voor een schuur die perfect past bij de stijl van je tuin en je huis.

Schuren met Overkapping: Dubbel Genot

Een schuur met een overkapping biedt de voordelen van extra opslagruimte en een beschutte plek om te ontspannen. Onder de overkapping kun je een gezellige zithoek maken, je barbecue neerzetten of je fietsen droog stallen. Dit soort combinatie is perfect voor mensen die zowel functionaliteit als een plek om buiten te zitten willen.

Onze klanten

Wij leveren tuinschuren op maat aan particulieren, bedrijven en overheden. Onze klantenkring bevind voornamelijk zich in Hazerswoude, Alphen aan de Rijn, Boskoop, Leiden, Zoeterwoude, Zoetermeer, Benthuizen, Gouda, Bodegraven, Reeuwijk, Moerkapelle en Waddinxveen.

Bel ons voor meer informatie

06-46293456

Projecten (referenties)

Tuinaanleg De Meern
Complete tuin aanleg in Woerden
Overkapping Zoetermeer
Schuur op maat in Leiden
Terras en overkapping aan het water in Zoetermeer
Houten entree in Pijnacker