06-46293456 info@solhoveniers.nl

Vlonder

Wij maken vlonders van hout op maat. 

Wij maken houten vlonders op maat. Een houten vlonder is een zeer onderhoudsvriendelijke plek in uw tuin om lekker te zitten. Wij maken vlonders van verschillende soorten hout. Meestal FSC hardhout. Er zijn op dit moment prachtige soorten te koop, met kleuren van licht geel tot donkerrood.

Indien de grond waarop u woont gevoelig is voor verzakking, dan hebben we daar een betaalbare fundament voor!

Natuurlijk regelen wij ook de bijbehorende zaken voor u. We leggen stroom aan, water, regenwaterafvoer, verlichting, bestrating of beplanting aan. Het is maar net wat uw wensen zijn.

Wij komen graag langs om kennis te maken met u en uw tuin.

Verzakkingen in uw tuin

Met ons unieke draaipaal systeem zal de vlonder niet meer wegzakken.  Ook op slappe grond zoals veen kunnen wij een vlonder aanleggen die jaren lang niet zal verzakken . De vlonder bouwen wij op draaipalen die vast staan in de zandlaag onder de slappe bodem. Een ideale oplossing dus tegen verzakking van uw vlonder!

Onze klanten

Wij leveren onze diensten aan particulieren, bedrijven en overheden. Onze klantenkring bevind voornamelijk zich in Hazerswoude, Alphen aan de Rijn, Boskoop, Leiden, Zoeterwoude, Zoetermeer, Benthuizen, Gouda, Bodegraven, Reeuwijk, Moerkapelle en Waddinxveen.

Bel ons voor meer informatie

06-46293456

Projecten (referenties)

Terras bovendek vervangen in Boskoop
Vlonder met trap in Pijnacker
Waterbuffer tank & Vlonder te Oude Ade